SK Company Logo
                     
Domov  |  Kontakt  |  Login  |  Sitemap    Deutsch  
English
 
 
 
   
     
 

 
  Ponudba za obiskovalce prireditev podjetja S&K Company d.o.o.
Skupni popusti v vrednosti 90 €
 
 
 

1. OTOK KRF – MESSONGHI BEACH HOTEL
S HITRO LADJO

ODHOD: 25. MAJ
VRNITEV: 31. MAJ
VSTOPNA MESTA:
CELJE: 03.00, LJUBLJANA: 04.00

1. DAN /SLOVENIJA–ANCONA/: Odhod avtobusa v jutranjih urah iz Slovenije. Vožnja do pristanišča v Anconi. Po opravljenih pristaniških formalnostih vkrcanje na ladjo, kjer lahko potujete kot palubni potniki, na letalskih sedežih (ta opcija je všteta v osnovno ceno) ali pa izbirate med nastanitvijo v izbrani kategoriji kabin (doplačilo). Med plovbo po Jadranskem morju boste spoznali, kako zanimiv je dan na ladji. Notranjost je lepo urejena. Ima klasično in samopostrežno restavracijo, casino, brezcarinsko prodajalno in lokale. Številne urejene zunanje palube z bazenom, ter ladijski stabilizatorji, pa nudijo potnikom popolno udobje in varnost med plovbo.

2. – 6. DAN /KRF/: V jutranjih urah pristanek ladje v Igoumenitsi, nato boste prestopili na manjšo ladjo in zapluli do Krfa. Pristanek na Krfu okrog poldneva. Nastanitev v hotelu Messonghi Beach na osnovi storitve all inclusive. Prosto za počitek, sončenje in kopanje.

Za doplačilo priporočamo:
-2. dan zvečer: večerni ogled glavnega mesta otoka, mesta Krf. Ogled mesta, možnost nakupa spominkov in drugih drobnarij.
-3.dan: poldnevni avtobusni izlet po otoku: Paleokastritsa s številnimi kamnitimi zalivi in plažami, ter samostan nad vasjo, Mavromatis-obrat za predelavo qumkvakta, za konec pa klife in znameniti Kanal ljubezni v Sidariju. Vrnitev v hotel v do večerje...
-5.dan: vožnjo z ladjico do nedostopnih zalivov na otoku, kjer se boste lahko kopali, na plaži pa bodo pripravili kosilo... . Pozno popoldne vrnitev v hotel.

6. DAN /KRF - IGOUMENITSA/: Po zajtrku prosto za kopanje in počitek. V popoldanskih urah boste zapustili Krf in zapluli do Iguomenitse. Vkrcanje na ladjo v večernih urah, plovba proti Anconi…

7. DAN /ANCONA-SLOVENIJA/:
Prihod v Ancono okrog zgodaj popoldan. Vožnja v Slovenijo kamor boste prispeli v večernih urah.

CENA SOBE CONFORT 3*:
sobe confort so preprosto opremljene (večinoma v glavni stavbi) in nimajo klime (v tem času je na otoku ne boste potrebovali, saj so noči dokaj sveže, dnevi pa že zelo topli)

409 € pri 45 in več potnikih v avtobusu - 30 € KUPON

CENA ZA STRANKO: 379 € pri 45 in več potnikih v avtobusu

CENA SOBE SUPERIOR 3*/4*:
sobe obnovljene l 2012

425 € pri 45 in več potnikih v potnikih v avtobusu - 30 € KUPON

CENA ZA STRANKO: 395 € pri 45 in več potnikih v avtobusu

V CENI JE VŠTETO: vsi ladijski (osnovna cena na letalskih sedežih) in avtobusni prevozi po programu, nastanitev v dvoposteljnih sobah hotela Messonghi beach 3*/4* na osnovi all inclusive (4x), cestne takse in pristojbine v Grčiji, organizacija in vodenje izleta.

Turistična taksa znaša 1,5 € na dan in se plača na recepciji.

Neobvezna doplačila:

 • zavarovanje rizika odpovedi 5%
 • zavarovanje asistence v tujini 9,00€
 • enoposteljna soba: 80 €
 • hrana na ladji po lastni želji
 • večerni izlet v mesto Krf: 15 €
 • poldnevni izlet po otoku: 20 €
 • izlet z ladjico: 30 €

Doplačila za kabine, cene po osebi (NEOBVEZNA DOPLAČILA, VENDAR PRIPOROČAMO)
Štiriposteljan notranja kabina 35 € po osebi v obe smeri
Štiriposteljna zunanja kabina 55 € po osebi v obe smeri
Triposteljna notranja kabina 70 € po osebi v obe smeri
Dvoposteljna notranja kabina 90 € po osebi v obe smeri
Dvoposteljna zunanja kabina 100 € po osebi v obe smeri

 


 

2. MAKARSKA RIVIJERA, GRADAC, OTOK KORČULA,OMIŠ
Termin : 14.-16.4.2019 (3 dni)

1. DAN (PETEK), SLOVENIJA – GRADAC:
Odhod avtobusa ob 4. uri zjutraj z dogovorjenega kraja. Vožnja proti Splitu in dalje do Gradaca Makarska riviera je eno izmed najbolj znanih in obiskanih območij srednje Dalmacije. Pod planinskim masivom Biokovo ležijo znani turistični kraji Brela, Baška Voda, Makarska, Tučepi, Podgora, Gradac... Makarska velja za enega najtoplejših mest na Hrvaškem..Za Makarsko so značilni zalivčki s plažami iz proda in prekrasni borovi gozdički. Mi bomo gostje hotela Labineca v Gradacu.. Hotel Labineca leži tik ob prodnati plaži in se ponaša z najboljšo lokacijo med vsemi velikimi hoteli. Prost popoldan.. Večerja ob glasbi. Nočitev v hotelu.

Hotel Labineca

Gradac

 

2. DAN (SOBOTA), GRADAC – KORČULA (CELODNEVNI IZLET):
Po zajtrku ob 8.30, se boste vkrcali na ladjico in zapluli proti otoku Korčula. Ob 11.00 uri sledi voden ogled mesta, da odkrijemo biser otoka, zgodovinsko mesto KORČULA, ki ga najdemo na seznamu zaščitene kulturne dediščine UNESCO-a. Sprehodili se bomo po krasni obalni poti do samega centra mesta in se tam na lastne oči prepričali o bogati zgodovini in kulturno-zgodovinskih spomenikih tega mesta, ki se nam bo zagotovo usedlo v naša srca. Mesto Korčula je povezano z znanim legendarnim popotnikom Markom Polo. Po zapisih naj bi se Marko Polo rodil v krajih, ki po opisih ustrezajo ravno temu kraju. Še danes je v ulici hiša, kjer naj bi se rodil. Mesto je v celoti obdano z obzidjem in je eno izmed najbolj romantičnih obalnih mest na Hrvaškem, ki je danes top destinacija za turistične križarke na njihovih poteh po Jadranu in Sredozemlju. Postavitev mesta spominja na obliko ribje kosti. Katedrala svetega Marka se nahaja v centru mesta Korčula, na osrednjem trgu in je ena najpomembnejših stavb na otoku. Ob dogovorjeni uri kosilo na ladjici, nato pa plovba do Gradaca. Povratek v hotel do večerje. Večerja in nočitev v hotelu.

Korčula

3. DAN (NEDELJA), GRADAC –OMIŠ-SLOVENIJA:
Po zajtrku vožnja v Omiš. Omiš je malo srednje dalmatinsko mesto in pristanišče ob izlivu reke Cetine v Jadransko morje. Skozi zgodovino je bil poznan kot zloglasno gusarsko ’gnezdo’, omiški gusarji pa so spadali med najokrutnejše v Sredozemlju. Danes je to prijazno turistično mestece, z lepimi plažami in kristalno čisto, a tudi poleti zelo hladno reko Cetino, ki prav tukaj priteče iz kanjona in se izliva v morje. S čolni boste zapluli od izliva po kanjonu reke (vožnje 60 minut). Po izkrcanju iz čolnov, nekaj prostega časa, da se sprehodite po starem delu mesta znotraj obzidja. Popoldan povratek nazaj v Slovenijo, kamor boste prispeli do 22. ure zvečer.

Omiš


AKETNA CENA 165,00 EUR VKLJUČUJE:
EKSKLUZIVNA CENA ZA VAS SAMO 145,00

 1. Prevoz z avtobusom turistične kategorije (hd, klima, video) z vključenimi cestninami in parkirninami na omenjeni relaciji
 2. zunanji ogled mesta Gradac
 3. Vožnja z ladjico Gradac-Korčula-Gradac s kosilom (pijača dobrodošlice, ribe ali meso, solata, kruh, pijača ob kosilu neomejeno-vino, sok, voda)
 4. ogled mesta Omiš
 5. vožnjo s čolni po reki Cetinji
 6. 2x nočitev v dvoposteljni comfort sobi v hotelu Labineca ,Gradac 3*/ doplačilo za 1 osebo v enoposteljni sobi 15 € na noč. (Comfort dvoposteljna soba z balkonom pogledom na morje, kopalnica, telefon, satelitsko TV, klimo, sušilec za lase)
 7. 2 x samopostrežni zajtrk
 8. 2 x samopostrežna večerja
 9. malica na poti ( 1. dan)
 10. zunanji ogled mesta Korčula z lokalnim vodnikom
 11. Relaxovega predstavnika na poti

DOPLAČILA: Turistična taksa 1,20€ na dan, ODPOVEDNI RIZIKO: 7,00 €

 


 

3. IZLET NA OTOK LASTOVO
22.5.-26.5.2019

Otok Lastovo je ena od najbolj ohranjenih oaz narave na Mediteranu in kot tak je proglašen za nacionalni park narave. Lastovo je glavni otok v istoimenskem arhipelagu, katerega sestavlja kar 46 manjših in večjih otokov. Gre za precej gričevnat otok, med griči pa ležijo kraška polja in doline. Na območju otoka ni površinskih voda. Poleg Mljeta je Lastovo najbolj gozdnat otok na Hrvaškem, poznan pa je predvsem po vinogradništvu, ribolovu in prekrasnih plažah. Otok leži v bližini Korčule, od nje pa ga loči Lastovski kanal, širok 6,5 km. Za časa starih Grkov, je bil otok poznan pod imenom Ladesta. V svoji dolgi zgodovini je otok pripadal različnim gospodarjem, sprva Bizancu, kasneje pa Neretljanom, Benečanom,Ogrom, Ilirskim provincam, Avstrijcem, Italijanom, Jugoslaviji in na koncu je le postal last Hrvaške.Po drugi svetovni vojni je bil zaprt za tujce, saj so oblasti na njem uredile vojaško-pomorsko bazo. Takoje bil vse do 21. stoletja na tem otoku turistični razvoj praktično onemogočen.

Pasadur-hotel Solitudo


 

1. DAN: sreda 22.5.2019 SLOVENIJA – SPLIT – LASTOVO
(POTUJEMO NOČ IZ TORKA NA SREDO)

Ob 04.00 uri (sreda), se bomo iz dogovorjenega kraja odpravili na Hrvaško. Z vmesnimi po-stanki na poti bomo okoli 12.00 ure prispeli v Split, toliko časa prej, da boste imeli nekaj časa tudi za samostojni sprehod po starem delu mesta ter za kakšno kavo. Prosto do odhoda trajekta. Predviden odhod trajekta za LASTOVO je ob 15.00 uri. Po prihodu na Lastovo ob 19.15 vožnja do hotela SOLITUDO v kraju Pasadur.( 5 minit vožnje do hotela)
Hotel se nahaja na najbolj južnem hrvaškem otoku Lastovo. Je edini hotel na otoku. Hotel se nahaja 20m od morja, na eni najbolj atraktivnih lokacij na Jadranu. Namestitev v sobah s: klimo, SAT TV, hladilnikom, sefom, telefonom, kopalnico s tušem in fenom za lase. Vse sobe imajo pogled na morsko stran. Večerja. Nočitev.

2.DAN: četrtek 23.5.2019 OTOK LASTOVO

Po zajtrku sledi POLDNEVNI IZLET PO OTOKU
Vožnja izpred hotela Solitudo iz Pasadurja, mimo Ublija na najvišji hrib otoka Hum, od kjer se z lastovškega heliodroma ponuja čudovit pogled na lastovški arhipelag, Mljet, vse do celine, Korčule in na drugi strani do Palagruže in ob jasnem in lepem vremenu do Italije. Vožnja do Vinopolja, največjega rodovitnega polja na otoku, kratek postanek na panoramski točki Sozanj, ki ponuja prekrasen pogled na zaliv in naselje Zaklopatica. Nadaljevanje vožnje do mesta Lastovo. Mesto »Lastovo«: Glavno in hkrati največje naselje na otoku je Lastovo. Informativen panoramski ogled mesta in prosto za individualne oglede in okrepčilo. Po ogledu še vožnja preko polja Lokavje do Skrivene luke, »Skrivena luka« je ena najlepših uval na otoku, nahaja pa se na njegovi južni strani. Že samo ime pove, da je dobro skrita pred odprtim morjem, v njeni neposredni bližini pa se nahaja rt Struga, kjer stoji istoimenski svetilnik, zgrajen davnega leta 1839. Kratek postanek v lastovškem Portoružu - sidrišče, restavracija in plaža Porto rosse. Prosto popoldne.Večerja.Nočitev.

3.DAN: petek 24.5.2019 OTOK LASTOVO

Zajtrk. Vožnja do Lastovega. Lastovski fumar je karakterističen in edinstven dimnik tega otoka. Pravzaprav gre za več njih, videti pa jih je mogoče na starih kamnitih hišah tamkajšnjih prebivalcev. Zanimivo je, da so že vse iz preteklosti prebivalci gradili unikatne dimnike, ki so neke vrste prepoznavni znak tega otoka. Če boste dobro opazovali, boste videli, da se vsi dimniki med seboj razlikujejo in niti eden ni enak ali vsaj podoben. Ogled etnološkega muzeja Lastovega z lokalnim vodnikom, potem obisk vinarije Šarič, kjer bodo pripravili degustacijo njihovih vrhunskih vin. Možnost nakupa njihovih vin, proška.

 

V neposredni bližini je prodajalna z dobrotami. Sledi obisk trgovine Prijatelj Lastova, kjer boste lahko degustirali in kupili domače proizvode otoka (marmelade, likerje, zganja….) Popoldanski čas bomo izkoristili za kakšno skupno športno ali družabno aktivnost. Večerja. Nočitev.

Lastovo

Struga

Zaklopatica

Hum

Pasadur

 

UREJENE PEŠ POTI PO OTOKU
Pot Skrivena luka –cerkvica Sv. Ciprijana okoli 1,2 km
Pot Udovin do – Rača špilja okoli 1,5 km
Ubli – Lastovo okoli 7 km
Lastovo – špilja Pod Veji vrh okoli 1 km
Lastovo – Kaštel okoli 0,3 km
Sozanj – Vrh Soznja okoli 0,3 km
Zaklopatica – Korita okoli 0,8 km
Zaklopatica – Lastovo okoli 2,5 km
Pot cerkvica: Lastovo – Sv. Spas – Sv. Kuzma – Sv. Barbara – Sv. Ilija -Sv. Marija – Sv. Martin – Sv. Mihovil – Lastovo 5 km
Lastovo – Sv. Nikola – Zace okoli 3 km
Dubrova – Veji pjevor –Hum okoli 3 km
Lastovo – Bučen dolac – Kruševa njiva – Veja lokva – Studenac – Pojice – Skrivena luka okoli 7 km

4.DAN: sobota 25.5.2019 OTOK LASTOVO
Zajtrk. Popoldan prosto, oz. možnost izleta (doplačilo) panoramska vožnja z ladjico okoli otoka. Odhod izpred hotela. Vožnja okoli otoka Lastova, kje se vidijo vse lepote otoka in njihovih uval:Lućica, Zaklopatica, Skrivena luka…

5.DAN: nedelja 26.5.2019 LASTOVO- SLOVENIJA
Po zajtrku v hotelu vam priporočamo, da še nekaj prostega časa pred odhodom proti luki izkoristite za sprehod. Okoli 11. ure se odpeljemo do pristanišča od koder ob 13.00 izplujemo proti Splitu. Po prihodu v Split nas čaka zgolj še avtobusna vožnja proti Sloveniji, kamor prispemo v poznih nočnih urah.

CENA IZLETA 245,00 € (ob prijavi 44 potnikov na avtobus)
EKSKLUZIVNA CENA ZA VAS SAMO 205 ,00

Paketna cena po osebi vključuje:
prevoz z avtobusom z vključenimi taksami in cestninami, trajekt Split-Lastovo-Split, 4× polpenzion v hotelu Solitudo 3* (samopostrežni zajtrk in strežna večerja s solatnim bifejem),izlet po otoku, ogled vinarije Šarič z degustacijo vin , živa glasba, animacija, vodenje, izvedbo in organizacijo izleta.

DOPLAČILO: za turistično takso 1,2 € na dan, stroški prijavnine 7,50 EUR na osebo. Enoposteljna soba 10€ na noč. Soba z balkonom ali teraso 5€ na osebo. Riziko odpovedi (po želji) 9,00 EUR po osebi. Vstopnine za notranje oglede, ki niso v programu.

ODPOVEDNI RIZIKO: 5% na paketno ceno

Vsak potnik se lahko zavaruje za primer odpovedi aranžmaja, če nastopi:
• Smrt, nesreča ali nepričakovano poslabšanje zdravstvenega stanja, kar zavarovancu one-mogoča potovanje;
• Hujša nesreča ali smrt ožjih svojcev, kar zavarovancu onemogoča potovanje.

Višina vplačila za zavarovanje škodnega dogodka znaša 5% vrednosti celotnega aranžmaja.
Če imate vplačan odpovedni riziko vam v primeru stornacije vrnemo vrednost celotnega aranžmaja, v kolikor odpovednega rizika nimate nosite stroške stornacije po splošnih pogojih.

OPOMBE: Potniki lahko potujejo na Hrvaško z osebno izkaznico.

 
 
 
Ponudba  |  Podjetje  |  Prodaja  |  Certifikati  |  Aktualno  |  Novo v ponudbi  |  Storitve  |  Impresum    nazaj
   |   
             
Copyright © 2011 SK- Company d.o.o.