SK Company Logo
                     
Domov  |  Kontakt  |  Login  |  Sitemap    Deutsch  
English
 
 
 
   
     
     
     
  NAGRADNO ŽREBANJE
 
 
 

 

 

 

PONUDBA, POSTOPEK REZERVACIJE, OPIS IN POGOJI LETOVANJA TENERIFE

1. Ponudba velja za 1-tedensko namestitev v apartmaju počitniškega kompleksa BEVERLY HILLS HEIGHTS ali HOLLYWOOD MIRAGE CLUB (namestitev, oba apart hotela 4*,se dodeli glede na razpoložljivost). Rezervacije so možne v intervalih „od petka do petka“ oz. po dogovoru. Lokacija apartmajev je v rezidenčnem območju Los Cristianos na J delu Tenerifov. Oddaljenost od letališča je 20 kilometrov.

2. Namestitev v klubskih apartmajih ali studiu glede na število prijavljenih oseb (pogoj-naročnika v partnerski zvezi, starost med 35 in 70 let).
Vsi apartmaji so opremljeni s kuhinjo in vsemi pripadajočimi pripomočki. Posteljnina in brisače so že v apartmaju, brez doplačila.

3. Uporaba počitniških uslug kluba: zunanji bazen, ležalniki, razvedrilni program, mini klub za otroke. Navedene storitve so brezplačne. V sklopu kluba je mini market, restavracija in snack bar. V bližini kluba je možnost igranja golfa, potapljaška šola, tenis, kyte bordanje, surfanje; vse proti doplačilu in po veljavnih cenikih ponudnikov. Na vašo željo (doplačilo) je možen polpenzion. Vse in več pri povprečni temperaturi 25 °C.

4. Rezervacijo željenega termina letovanja je potrebno javiti najmanj 2 meseca pred nastopom letovanja. Potrditev izbranega datuma sledi v 15 delovnih dneh. Dokončna potrditev rezervacije ob predložitvi letalskih kart. Vaš izbran termin (in rezervnega) lahko posredujete na naslednje načine:

I. Po pošti, na naslov posrednika: S&K Company d.o.o.
 Ul. Marjana Nemca 9a
 2204 Miklavž na Dravskem polju
II. Po e-mailu: info@sk-company.si
III. Po telefonu: 02 629 0203

5. Ponudbo lahko ob izpolnjevanju vseh pogojev uveljavljajo podpisniki te naročilnice (zakonski par, partnerska zveza in največ 2 otroka).

6. Prenos Naročilnice na drugo osebo (sorodnike, znance) lahko odobri posrednik, S&K Company d.o.o.

7. Izbrani termin morate posredovati posredniku, podjetju S&K Company vsaj 2 meseca pred nastopom letovanja.

8. Rezervacijo in administrativne storitve uredi podjetje S&K Company d.o.o..

9. Strošek letalskega transferja in zavarovanja je v lastni režiji. Svetujemo nakup letalskih kart šele po potrditvi termina.

10. Brezplačen transfer iz letališča v letovišče (potrebna je predhodna najava).

11. Letovanje (ponudbo) je možno izkoristiti v roku 6 mesecev od podpisa te naročilnice.

12. Letovanja ni možno rezervirati v času Božično-novoletnih in Velikonočnih počitnic! Prav tako ni možno rezervirati letovanja, v kolikor so kapacitete zapolnjene. Organizator, Silverpoint Vacations SLa, si pridržuje pravico, da izbrani termin v tem primeru zavrne.

13. Organizator (Silverpoint Vacations SL) in posrednik letovanja (S&K Company d.o.o) se obvezujeta, da bo za naročnika zagotovil bivanje v dodeljeni nastanitvi v trajanju 7 dni za v naročilnici navedenih število oseb (od petka do petka), v roku 6 mesecev - v primeru prostih kapacitet in izpolnitvi vseh pogojev.

14. Predstavitvena promocija letovišča »Silverpoint Vacations« in njegovih počitniških možnosti je obvezna. NIHČE NI ZAVEZAN KARKOLI NAJETI ali KUPITI. Ob neudeležbi se zaračuna celoten strošek najema namestitve (odvisno od velikosti apartmana oz. studia). Predstavitev je v klubu in traja približno 3 ure.

15. Ob prihodu je na recepciji potrebno plačati 200 € depozita (ali kopija „slip“ kreditne kartice), ki vam bo vrnjen ob odhodu, v primeru, da je apartma v prvotnem stanju.

16. POMEMBNO! V primeru rezervacije letovanja, je potrebno poravnati enkraten znesek za storitev rezervacije in ostalih administrativnih storitev v višini 90 € in se v nobenem primeru ne vrača. Znesek je namenjen za kritje stroškov rezervacije (na apartma oz. opravljeno rezervacijo) in vpisa v registrski sistem Silverpoint Vacations. Hkrati je potrebno, še pred potrditvijo rezervacije izpolniti potovalno anketo, ki je namenjena interni obdelavi podatkov kluba. V navedeni anketi morate izpolnili vaše osebne podatke, splošne podatke o vaših potovalnih navadah in podatke o vašem premoženjskem stanju (prihodki, lastništvo nepremičnin...). Ti podatki so obvezni in ob izpolnjevanju pogojev Silverpoint Vacations osnova za potrditev vaše rezervacije. Silverpoint Vacations pogojuje rezervacijo z minimalno višino letnega prihodka v višini 35.000 € (bruto, na zakonsko oz. partnersko zvezo). Vaši podatki bodo obravnavani in hranjeni v skladu z zakonodajo in ne bodo posredovani tretji osebi.

17. Ponudbo lahko ob izpolnitvi pogojev izkoristite enkrat, ponovna rezervacija ni mogoča.

 
 
 
Ponudba  |  Podjete  |  Prodaja  |  Certifikati  |  Aktualno  |  Novo v ponudbi  |  Storitve  |  Impresum    nazaj
   |   
             
Copyright © 2011 SK- Company d.o.o.